top

View previous topic Saving EQ and other settings to source profile View next topic

Post new topic Reply to topic Axia Discussion Board Forum Index | Element Consoles    Page 1 of 1

Sun Oct 23, 2011 8:58 pm
PostPost subject: Saving EQ and other settings to source profile Reply with quote
plmdwlr



Joined: 16 Aug 2011
Posts: 6
Location: Palm Desert, CA

When saving a show profile, all settings are saved including EQ ect. If I go to build a source profile and plug in numbers to the EQ section so I can retain them, then hit save changes, those settings are not saved and do not show up when I check back. Am I doing something wrong? Thoughts? We use the Element for live audio, and the ability to save these settings would be great and make this system much more useful.

_________________
Steve Cook
Audio Visual Support
Palm Desert Community Presbyterian Church
Assistant Engineer
KHCS Palm Desert, CA
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
 
Sat Oct 29, 2011 12:29 am
PostPost subject: Reply with quote
clarknovak



Joined: 25 May 2007
Posts: 163
Location: San Diego, CA

Steve, clarifying: You're saying that you cannot save the EQ settins in your Source Profiles?

_________________
Clark Novak
Marketing Director
Telos Alliance
Back to top View user's profile Send private message Visit poster's website
 
Sat Oct 29, 2011 11:12 am
PostPost subject: Carefully edit eq settings for a source, they do not save Reply with quote
plmdwlr



Joined: 16 Aug 2011
Posts: 6
Location: Palm Desert, CA

Yes that is correct. I carefully plug the EQ settings in to the source profile, save it, go back in and lo and behold, they are all back to default. Now if I set up the whole show the way I want it and save a show profile, ALL the settings are saved. It would be nice to pull up a given lapel mic, EQed to a particular person and not have to re tweak it.

Also, in live situations like we are using this for, it would be nice to have the option to save changes and shows from the surface. I know the element is made more for radio, and understand not wanting the talent to be able to change things. Maybe there could be an option that could be selected in the setup where the surface could have more control, kind of like different level users on a PC.

Cheers


_________________
Steve Cook
Audio Visual Support
Palm Desert Community Presbyterian Church
Assistant Engineer
KHCS Palm Desert, CA
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
 
Sun Nov 06, 2011 2:11 am
PostPost subject: Reply with quote
AXIA_milos
Axia Team


Joined: 25 May 2007
Posts: 278
Location: San Luis Obispo, CA

show profile settings take precedence over source profile settings.
Check the settings in the show profile per channel and consider changing them to "Retain Source settings"

Back to top View user's profile Send private message Send e-mail
 
Post new topic Reply to topic Axia Discussion Board Forum Index | Element Consoles    Page 1 of 1
Display posts from previous:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum