top

View previous topic A couple of xnode questions View next topic

Post new topic Reply to topic Axia Discussion Board Forum Index | Audio Nodes    Page 1 of 1

Sat Jan 11, 2014 4:38 am
PostPost subject: A couple of xnode questions Reply with quote
dwatson



Joined: 09 Jan 2014
Posts: 2

Whenever I assign a source to a destination on an xnode, it always seems to change the type of source. Is there a way to make the type stay the same no matter what source I assign a destination?

We are running this system straight mono and the type changes and that changes how many destinations I have on an xnode.

Thanks.

Doug

Back to top View user's profile Send private message
 
Thu Jan 23, 2014 2:55 am
PostPost subject: Reply with quote
AXIA_milos
Axia Team


Joined: 25 May 2007
Posts: 279
Location: San Luis Obispo, CA

Sorry about that Doug. That item has been identified and resolved. It will be rolled into the next release package which should be known as version 1.5. If you can't wait for the released package, you can contact support and let them know you want a beta version that has a resolution for ticket RM3589.
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail
 
Post new topic Reply to topic Axia Discussion Board Forum Index | Audio Nodes    Page 1 of 1
Display posts from previous:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum