top

View previous topic Element Logs View next topic

Post new topic Reply to topic Axia Discussion Board Forum Index | Element Consoles    Page 1 of 1

Tue Jan 18, 2011 2:17 pm
PostPost subject: Element Logs Reply with quote
muthike



Joined: 19 Nov 2010
Posts: 4
Location: Nairobi

Hallo,
Am getting an error " mman: module 1:1: old conf_alive Rx=3 cur=65" from the element which i don't know what it means.
May someone kindly explain this?

Ben.

Back to top View user's profile Send private message
 
Mon Jan 31, 2011 10:53 pm
PostPost subject: Reply with quote
MarcJohnson



Joined: 06 Jun 2007
Posts: 9
Location: Auburn, Alabama - USA

Hello Ben,

This is a communication issue to the first module in your Element. It is a 4-fader module with and ID of 1. Can you check the CAN bus connection from the overbridge to the module and after that, enter test mode to be sure that unit is operating correctly?

Feel free to drop us an email at support@axiaaudio.com with your phone and we can contact you real-time about this issue.

Marc

-------------------------------------------------------------
Marc Johnson
Axia Technical Support
Telos Systems / Omnia / Axia
Main Office: (216) 241-7225
24/7 Support Line: (216) 622-0247
mjohnson@axiaaudio.com
For immediate response, use: support@axiaaudio.com
-------------------------------------------------------------

Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
 
Post new topic Reply to topic Axia Discussion Board Forum Index | Element Consoles    Page 1 of 1
Display posts from previous:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum