top

View previous topic Button module not lighting View next topic

Post new topic Reply to topic Axia Discussion Board Forum Index | PathfinderPC and PathfinderPRO    Page 1 of 1

Sun Jan 10, 2010 8:23 pm
PostPost subject: Button module not lighting Reply with quote
Andy Linton



Joined: 01 Sep 2008
Posts: 40

Hi all, so I've identified the button module in the Element (per another\ thread) as #3, but when I try to get Pathfinder to light the buttons, nothing happens.

What am I doing wrong? In Pathfinder, I have a stack event that contains the host IP of the Element, the user module #3, button #5, and the state set to ON.

But no illumination occurs. I know the qualifier is OK as there's another event in there that is working.

Any ideas where I'm going wrong please? I've done this before successfully, but I'm obviously missing something.

Is there a telnet command I can enter to test the button illuminations?

Thanks

Andy.

Back to top View user's profile Send private message
 
Mon Jan 11, 2010 11:15 am
PostPost subject: Reply with quote
CYost



Joined: 02 Sep 2008
Posts: 8
Location: NE Ohio, USA

Glad to hear that you've got the buttons identified. Quick question for ya, are you using filmcap or LCD buttons?
Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger
 
Mon Jan 11, 2010 3:13 pm
PostPost subject: Reply with quote
Andy Linton



Joined: 01 Sep 2008
Posts: 40

Sorry, should have said.

Filmcap.


A.

Back to top View user's profile Send private message
 
Tue Jan 12, 2010 12:56 am
PostPost subject: Reply with quote
AXIA_milos
Axia Team


Joined: 25 May 2007
Posts: 279
Location: San Luis Obispo, CA

Set the ON state color to something basic at first... as in RED.
ON state and OFF state are functions of Pathfinder and not the button. So in Pathfinder, you need to define a color for the ON state. I like to use basic colors... as in RED, GREEN, BLUE, YELLOW. You can also define by the HEX value, but for now, just start with the basics.

Back to top View user's profile Send private message Send e-mail
 
Tue Jan 12, 2010 1:25 am
PostPost subject: Reply with quote
Andy Linton



Joined: 01 Sep 2008
Posts: 40

Done already.

A.

Back to top View user's profile Send private message
 
Tue Jan 12, 2010 8:45 pm
PostPost subject: Reply with quote
Andy Linton



Joined: 01 Sep 2008
Posts: 40

...but not working. Any ideas anyone please?

A.

Back to top View user's profile Send private message
 
Tue Jan 12, 2010 8:50 pm
PostPost subject: Reply with quote
AXIA_milos
Axia Team


Joined: 25 May 2007
Posts: 279
Location: San Luis Obispo, CA

Send me the stack event, in your stack event folder, there is an XML file with the stack event name. Please send this XML to me.
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail
 
Tue Jan 12, 2010 10:56 pm
PostPost subject: Reply with quote
Andy Linton



Joined: 01 Sep 2008
Posts: 40

Sent to your email Milos.

Andy.

Back to top View user's profile Send private message
 
Post new topic Reply to topic Axia Discussion Board Forum Index | PathfinderPC and PathfinderPRO    Page 1 of 1
Display posts from previous:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum