top

View previous topic Axia Console Channel Change View next topic

Post new topic Reply to topic Axia Discussion Board Forum Index | PathfinderPC and PathfinderPRO    Page 1 of 1

Mon Sep 05, 2011 7:49 pm
PostPost subject: Axia Console Channel Change Reply with quote
David



Joined: 06 Jan 2011
Posts: 19
Location: Park Rapids, Minnesota

I see Pathfinder is capable of see a channel change on an Element console. Is there any plans for pathfinder to see a channel change from an IQ console? It would be nice for routing if Pathfinder could determine if the channel is on PGM 1, 2, or 3 as a qualifier. Then an appropriate route could be made based on that qualifier and the channel on/off condition. It would allow for multiple uses for the same channel of which each could have its own route determined by the channel bus setting.
Back to top View user's profile Send private message
 
Wed Sep 07, 2011 4:37 am
PostPost subject: Reply with quote
AXIA_milos
Axia Team


Joined: 25 May 2007
Posts: 279
Location: San Luis Obispo, CA

Some level of functions will be available between Pathfinder and iQ in the future. At this time developers are working on other projects that do not allow them to work on this particular set of functionality. We will take your suggestions into consideration and determine if this is something we can offer or not when the available development resources are available.
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail
 
Post new topic Reply to topic Axia Discussion Board Forum Index | PathfinderPC and PathfinderPRO    Page 1 of 1
Display posts from previous:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum